Gyöngyösfalu

2016.03.07. 11:23

Szeretne egy vadászhintót? - Mutatjuk, hogy mire használhatná

Gyöngyösfalu - Az online aukciós portálok Vas megyei hirdetéseit böngészve olykor igazán érdekes ritkaságokra lelhetünk. Ön hallott már a vadászhintóról?

Elek Szilveszter

Ez a múltidéző kuriózum nem olyan díszes, mint a mesékben látható hercegi hintók, de van egy óriási előnye azokkal szemben: a fogathajtón kívül nem csupán négy, hanem akár nyolc-tíz ember is utazhat rajta. Hogy lehetséges ez? „Sok jó ember kis helyen is elfér" - tartja a mondás, a vadászhintók kiváló közösségépítő erővel bíró praktikussága azonban nem csupán ennek köszönhető. A többi hintóval ellentétben ugyanis ezen hátul nem egymás mellett, hanem hosszú sorban, egymással szemben ülnek az utasok.

Ha van 325 ezer forintja, akkor lehet egy vadászhintója is, így sok kalandvágyó cimboráját tudja elvinni egy fapados sétakocsikázásra az apró falvak utcáin. Sőt, akár egy vadászatot is megleshet velük, ugyanis bármilyen meglepő, a hintók eme típusát mind a mai napig hasznosítják így is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!