Haladás

2012.12.03. 18:41

Újabb esély Kenesei Krisztiánnak

Szombathely - Hétfő délután három órakor tartotta év végi tulajdonosi taggyűlését a Szombathelyi Haladás. A legfontosabb hír, hogy Kenesei Krisztián januárban ismét az első csapatnál kezdi meg a felkészülést.

Pum András

Hétfő délután három órakor kezdődött és fél hétkor ért véget a Szombathelyi Haladás rendes év végi tulajdonosi taggyűlése, amelyet az Illés Akadémián tartottak. Döntés született többek között arról, hogy a zöld-fehérek magyarországi és külföldi edzőtáborba is elutaznak. A legnagyobb meglepetést azonban talán az jelentette, hogy Artner Tamás vezetőedző még egy esélyt ad az általa korábban az NB II-es csapatba száműzött Kenesei Krisztiánnak. A 35 éves támadó a január 9-ei felkészülést már a Szombathelyi Haladással kezdi meg.

Kenesei Krisztián örülhet, Artner Tamástól még egy esélyt kapott. Fotó: Szendi Péter

- A tulajdonosok egyhangúlag elfogadták Artner Tamás szakmai beszámolóját az őszi idényről - tudtuk meg Tóth Miklóstól, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatójától. - A célkitűzés sem változott, az első nyolcba várjuk az együttest, szeretnénk, ha biztos középcsapata lenne az idény végére Szombathelynek. Ami a játékosokat illeti: a kölcsönben nálunk futballozó Nagy Dániel visszatért a Videotonhoz, és vélhetően Korolovszky Gábor is távozik, ám a hátvéd egyelőre nem talált magának csapatot külföldön. Szeretnénk igazolni is, persze mindez leginkább az anyagiakon múlik. Nagy mozgás azonban nem lesz a játékoskeretben. Az biztos, hogy február elején egy hétre Sopronba utazunk edzőtáborba, majd ezt követően a tulajdonosok tervei szerint külföldön, jó körülmények között is eltöltünk pár napot. Már több ajánlatot kaptunk Spanyolországból, Portugáliából, Törökországból és Horvátországból - e négy ország közül választjuk ki a legmegfelelőbbet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!