Haladás

2013.04.04. 09:56

A Fradiból mindenkire figyelni kell

Szombathely - Simon Ádám Böde Dánielre és Vladan Csukicsra külön figyelmet fordít a Ferencvárosból, de a többi játékost sem téveszti szem elöl. A középpályás természetesen nyerni szeretne a fővárosiak ellen.

Pintér Evelin

A Haladás védekező középpályása, Simon Ádám felépült a Siófok ellen szerzett sérüléséből, és a legutóbbi fordulóban Pakson kezdőként 73 percet töltött a pályán - olvasható a haladas.hu oldalon. Nem is ment rosszul a játék, Iszlai Bencével párban jól akasztották meg a hazaiak támadásait. Simon ugyan nem várja jobban a szombati, FTC elleni mérkőzést mint bármely más - akár a paksi - találkozót, ugyanakkor a drukk benne van.

Simon Ádám számára mindegy, hogy edzőmeccs vagy bajnoki, valamennyire ugyanúgy készül. Fotó: Szendi Péter

- Az FTC elleni összecsapásokon mindig sok a néző, a hangulat is fenomenális, éppen ezért egy élmény ilyenkor játszani - vélekedett Simon. - Úgy gondolom, hogy Böde Dániel és Vladan Csukics azok a játékosok a vendégcsapatból, akikre nagyobb figyelmet kell fordítanunk. Ők azok, akik veszélyesek lehetnek, főleg az előbbi az, akinek a válogatottsága óta megnőtt az önbizalma, ezért magabiztosabban mozog a pályán, mint eddig. Ennek ellenére nekünk nem csak két emberre, hanem az egész csapatra figyelnünk kell, mivel nagyon erős és összeszedett a Fradi.

Nem várom jobban ezt a mérkőzést, mint a többit, és azt hiszem, ezt a csapattársaim nevében is mondhatom - folytatta Simon. - Minden mérkőzésre ugyanúgy készülünk, az viszont tény, hogy egy Fradi-meccs az mégis csak egy Fradi-meccs, ezért a drukk mindenkiben benne van. Megígérhetem: mindent megteszünk a győzelemért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!