Haladás

2013.10.08. 16:10

A Haladás 2-1-re győzött a Ligakupában

Ajka - A labdarúgó Ligakupa 3. fordulójában megszerezte első győzelmét a Haladás. Gyurjánék 2-1-re nyertek az NB II-es Ajka vendégeként.

Pum András

Ajka - Szombathelyi Haladás 1-2 (0-1)

Ajka, 100 néző, Ligakupa-mérkőzés, vezette: Kovács Z.

Haladás: Mursits (Gyurján M.) SCHIMMER, FEHÉR, Tóth P., Bosnjak (Zsirai) Simon (Gyurján M.), ISZLAI Rajos, NAGY G. (Halmai), GYURJÁN B. Andorka. Edző: Artner Tamás.

Gyurján Bence gólt szerzett. Fotó: Horváth Csaba

Az első félidőben nagy fölényben futballozott a Haladás. Andorka, Rajos és Schimmer is ziccert hibázott. A 30. percben a Bosnjakbuktatásáért megítélt büntetőt Andorka lőtte, Tulipán védett, a kipattanót a csatár a hálóba vágta (0-1). Szünet után az 51. percben a kaputól 17 méterre szabálytalankodó Mursitsot kiállította a bíró. Kiegyenlítetté vált a játék, visszaesett az iram. A 80. percbenLattenstein hat méterről fejelt a hálóba (1-1). A 84. percben Halmai indítását Gyurján balról, 10 méterről a jobb sarokba vágta (1-2).

A meccs nagy részét uraló Haladás egy góllal feltétlenül jobb volt.

G.: Lattenstein (79.), ill. Andorka (31.), Gyurján B. (84.). Kiállítva:Mursits (51.).

Artner Tamás: A mérkőzés összképe alapján megérdemelten nyertünk. A kiállítás után nehezebben újítottunk, de az egész meccset kézben tartva fontos győzelmet arattunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!