Haladás

2014.01.23. 15:47

Dvorschákra szükség lenne, Rózsa már edzhet

Szombathely - A védő edzésmunkája meggyőzte Artner Tamást, aki szerződtetné a játékost. Jó hír, hogy Rózsa Dániel már a Haladással edz.

Pum András

Az elmúlt napokban a Szombathelyi Haladással együtt készült a volt újpesti, kecskeméti védő, Dvorschák Gábor. A 24 éves futballista tavaly nyárig a német negyedosztályú Carl-Zeiss Jena játékosa volt, azóta nincs csapata - ezért a vezetők engedélyével a Rohonci úton edzett. Nos, munkája olyannyira meggyőzte Artner Tamást, hogy szerdán úgy nyilatkozott honlapunknak: szorgalmazza Dvorschák szerződtetését, szüksége lenne a jó felépítésű belső védőre, aki pályára lépett a Maribor elleni keddi felkészülési találkozón is. Artner Tamás ismerte a futballistát, hiszen Dvorschák 2012 nyarán már tréningezett a zöld-fehérekkel, volt rá sansz, hogy Szombathelyen folytatja pályafutását, ám végül Fehér Zoltán érkezett a Halihoz. Dvorscháknak egyébként a Maribor ellen volt néhány pontos és pár sikertelen hosszú indítása, és néhány alkalommal jól előzte meg emberét. Messzemenő következtetéseket azonban botorság lenne levonni egy felkészülési találkozóból. Lényeg a lényeg: Artner Tamás számítana a védőre, a többi a tulajdonosi körön és a labdarúgón múlik.

Egy hónapja porctisztító műtéten esett át a Haladás 66-osa, Rózsa Dániel. A szombathelyiek kapujából kirobbanthatatlan portás azóta rehabiltációs kezelésekre járt. Rózsától megtudtuk, múlt héten már könnyített edzésre jelentkezett, noha mellette folytatja a rehabilitációt, azaz gyógytornára jár és úszik - felépülése a tervek szerint halad. A kapus úgy kalkulál, kedvező esetben az első törökországi edzőmérkőzésen védhet is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!