Haladás

2014.02.28. 20:42

Halmosi Péter volt a díszvendég

A Haladás 35-szörös válogatott futballistája volt a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium díszvendége.

Pum András

A Dóm Étterem adott otthont az idei Premontrei diákbálnak, melyre a tavalyihoz hasonlóan egy Haladás labdarúgó érkezett díszvendégként a tombolasorsolásra. Ezúttal Gájer Zsuzsanna tanárnő Halmosi Péter, 35-szörös válogatott labdarúgót és feleségét Esztert hívta meg a rendezvényre.

- Sok Hali-szurkoló van iskolánkban, így mindig örömmel fogadják a diákok Szombathely labdarúgóit, legyen az nagypályás vagy futsalos - mondta Gájer Zsuzsanna. - Ezúttal a sokszoros válogatott, külföldön is megfordult Halmosi Petire esett a választásom, aki Esztivel, feleségével együtt érkezett és jó hangulatban töltött el velünk a házaspár két órácskát. Cucu szorgosan húzta ki a szerencseszámokat egy cilinderből, s a sorsolás után sem siettek el Esztivel, hanem megtiszteltek minket még egy ideig jelenlétükkel.

Gájer Zsuzsanna tanárnő (mikrofonnal) és Halmosi Péter (jobbról)

- Az egyik közösségi oldalon kereste meg a feleségemet a tanárnő, és örömmel mondtunk igent a felkérésre - tudtuk meg Halmosi Pétertől. - Jól éreztük magunkat a bálon is, noha a 15-18 éves fiatalok kicsit mást zenét hallgatnak, mint amilyet én szeretek... Sok Haladás-szurkoló volt a rendezvényen, így rengeteg közös fotó is készült.

Halmosi Péter - immáron új frizurával

Cucu koncentrál

Miután a képek tanúsága szerint Halmosi változtatott korábbi, jól ismer frizuráján, megkérdeztük, mégis mi volt az oka.

- Semmi különös nem történt, a feleségemmel fogadtunk valamiben, és én vesztettem. Ez volt a tét. Amúgy az biztos, hogy ennél rövidebb soha nem lesz a hajam - mondta Halmosi.

Jó hangulatban telt a Premontrei bálja


Halmosi Péter és felesége, Eszter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!