Haladás

2014.02.18. 19:16

Vincze István fia a Haladás II.-ben

Felkészülési mérkőzésen a Haladás II. 3-1-re nyert az NB III. második helyén tanyázó Andráshida vendégeként.

Pum András

Andráshida - Szombathelyi Haladás II. 1-3 (1-0). - Zalaegerszeg, műfű, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás II.: Dombó (Ikotin, 30., Gyurján M., 60.) - Gabura, Hirschler, Havasi, Milkó - Győrffy, Szakály, Vincze V. - Vlasits, Tihanyi, Farkas. II.félidő: Ikotin - Angyal, Hegedűs, Zsirai, Bedi - Jancsó, Halmai, Tóth M. - Bölcsföldi, Rácz, Medgyes. Edző: Tóth László.

A Haladás II-ben próbajátékon szerepel a bal oldali védőként és középpályásként bevethető 1996-os születésű, azaz 18 éves Farkas Tamás, valamint az ugyancsak 18 esztendős támadó középpályás, Vincze Viktor. Előbbi Kaposvárról, utóbbi Felcsútról, a Puskás Akadémiától érkezett Szombathelyre. Vincze Viktor az egykori remek tatabányai támadó, Vincze István fia, de édesapjával ellentétben ő jobb lábas. Információink szerint hamarosan a szintén volt tatabányai csatár, Kiprich József egyik fia, Kiprich Dávid is próbajátékra érkezhet. Ami a kapus Ikotin Gábort illeti: sorsáról továbbra sem döntöttek.

Ami a meccset illeti: az első félidő kiegyenlített játékot hozott, a félidő derekán egy labdavesztést követően a zalaiak szereztek vezetést. Szünet után azonban már osztálykülönbség volt a két csapat között. A 60. percben Hegedűs 20 méteres szabadrúgásból találta a kapuba, majd negyedóra elteltével Angyal jobb oldali beadását az érkező Rácz vágta a hálóba. A 84. percben Rácz hosszú szólóba kezdett, ám a tizenhatoson belül buktatták. A büntetőt a sértett értékesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!