Haladás

2014.03.12. 20:55

Elszakadt a combizma a Haladás védőjének

Dvorschák Gábor az FTC elleni, idegenbeli Ligakupa-visszavágón szenvedett combizomszakadást, ezért nagy valószínűséggel nem játszhat pénteken a Kecskemét ellen.

Pum András

A télen, másfél esztendőre szerződtetett Dvorschák Gábor az FTC elleni mindkét Ligakupa-találkozót végigjátszotta, az MTK elleni bajnokin pedig az első félidőben volt a pályán. Noha úgy volt, hogy kezdő lesz a vasárnapi debreceni mérkőzésen is, egy combizomszakadás kettéhúzta terveit.

- Még a Fradi elleni idegenbeli Ligakupa-meccsen a tizenötödik perc tájékán kaptam egy rúgást a jobb combomra, bár nagyon fájt, akkor azt hittem, hogy egy szokásos "medvepuszi" volt az egész, és nem lesz következménye - jelezte Dvorschák Gábor, aki úgy tűnt, hogy nem is tudja folytatni a játékot a Puskás-stadionban. - Nem gondoltam, hogy ekkora probléma lesz belőle. Utána nem is tudtam rendesen edzeni, a múlt pénteki ultrahang pedig kimutatta, hogy négy centiméter hosszan beszakadt a combizmon. Azóta lézerrel kezelnek, természetesen pihentetnem kell a lábamat, és amilyen magasra csak tudom, fel kell polcolnom. Kedden mozogtam először, ami biciklizést jelentett, ennél többre egyelőre nem vállalkozhatok. Nem kell visszamennem kontrollra, azt mondták, úgyis érzem, hogy mikor tréningezhetek ismét. Úgy számolom, hogy a héten még nem edzhetek - maximum hétvégén kocoghatok - úgyhogy szinte biztos, hogy kihagyom a pénteki, Kecskemét elleni bajnokit. Reményeim szerint jövő héttől már a többiekkel együtt készülhetek.

- Hogy látod a Hali tavaszi szereplését? Idén tétmeccsen még nem lőttünk gólt.

- Nagy gond azért nincs, az MTK és a Fradi ellen is megvoltak a helyzeteink, kapufákat is lőttünk, ahonnan a labda sajnos nem be,- hanem kifelé pattant. Remélem pénteken a Kecskemét ellen már begyűjtjük a három pontot. Nagyon szoros a mezőny, egy győzelemmel sokat lehet ugrani előre.Minden meccsen a győzelemért megyünk, változatlanul bízunk a fiúkkal abban, hogy összejöhet akár a dobogó is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!