Haladás

2014.03.17. 16:53

Mindenki Pápára! Jegyinfo a pénteki bajnokiról

Pénteken 19 órakor a Lombard Pápa vendége lesz a Szombathelyi Haladás. A várva várt meccsre annak lesz biztosan jegye, aki Szombathelyen vagy az interneten veszi meg.

Pum András

A Legea-Haladás Shopban keddtől lesz jegyelővétel, a Haladás-stadionnál pedig csütörtökön. Az interneten már most is lehet belépőt vásárolni a vendégszektorba.

JEGYELŐVÉTEL

Legea-Haladás Shop (Szombathely, Kossuth Lajos utca 20.)

Március 18-19-20 (kedd, szerda, csütörtök): 9-17 óráig

Haladás-stadion, Rohonci úti pénztárak

Március 20. (csütörtök): 15-19 óráig

Internetes jegyelővétel: meccsjegy.mlsz.hu

A jegy ára: 1.400,- Ft.

Arra kérjük szurkolóinkat, hogy jegyüket elővételben Szombathelyen vagy a netes felületen vásárolják meg, mert a mérkőzés kiemelt biztonsági fokozatú és csak annak lesz biztosan belépője, akik az előbb felsorolt helyszíneken megveszik tikettüket. Egyelőre ugyanis nem dőlt el, hogy Pápán a meccs előtt kinyit-e a vendégpénzár vagy sem.

A meccsre névre szóló jegyértékesítés lesz, azaz vásárláskor három adat szükséges: vásárló neve, születési dátuma, születési helye.

Beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy arcképes igazolványt is hozzanak magukkal a szurkolók a mérkőzésre.

Azok a drukkerek, akik konvojban szeretnének Pápára utazni, 16.15-re legyenek a Zanati úti Tesco parkolójában. Indulás: 16.30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!