Haladás

2014.05.23. 20:44

Haladás-futballisták ajándéka

Péntek délután ajándékokat vitt a gencsapáti Ernuszt Kelemen Gyermekotthonba a Haladás öt labdarúgója, Guzmics Richárd, Gyurján Bence, Szakály Attila, Németh Márió és Medgyes Zoltán.

Pum András

 

Táskákkal felpakolva érkeztek a szombathelyi zöld-fehérek korosztályos,- és felnőttválogatott futballistái Gencsapátiba, a játékosok Haladás-mezeket vittek a gyermekotthon kis lakóinak, akik aztán egy meccsre is kihívták Guzmicsékat.

- Artner Tamás vezetőedző ajánlott fel utánpótlás-mezeket az otthon lakói számára, ezeket vittük el - mondta Guzmics Richárd. - Nagyjából 80-an laknak az intézményben, és legnagyobb boldogságunkra nagyon sokan, legalább 40-50 gyermek várt bennünk. Jó volt látni, hogy mindennek, amit vittünk, mennyire örültek, milyen nagy boldogsággal forgatták a pólókat. Nem csak a mezeket, hanem egy, a Haladás-játékosok által dedikált focilabdát is nekik ajándékoztunk. Bár közülük kevesen járnak a meccseinkre, figyelemmel kísérik az eredményeinket, és drukkolnak nekünk. Az ajándékozás végén egy körbekerített kis betonos pályán vegyes csapatokkal három a három elleni meccseket vívtunk - alaposan megizzasztottak bennünket a gyerekek. Búcsúzóul csoportkép is készült, jól éreztük magunkat, örülünk, hogy velünk együtt az otthon lakói is jól érezték magukat.

Németh (balról), Gyurján, Szakály, Guzmics és Medgyes adja át a mezeket. Fotó: Maitz Kinga

 

Rövid videó az ajándékozásról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!