Haladás

2014.08.31. 08:54

Több van bennük

Az élete első NB I-es gólját szerző 23 esztendős Gaál Bálint úgy látja, a Haladás az eddigieknél többre képes.

Pum András

Nem túlzunk, ha azt mondjuk: a mögöttünk hagyott hat forduló közül az MVM Paks (1-3) ellen futballozott leggyengébben a Szombathelyi Haladás. A mérkőzésre vajmi kevés momentum miatt érdemes visszaemlékezni, de az első NB I-es gólját szerző Gaál Bálint találata mindenképpen figyelmet érdemel.

- Győzelemre játszottunk, de el kell ismerni, a a Paks összeszokottabb csapat benyomását keltette, megérdemelten szereztek vezetést, mi szinte a semmiből egyenlítettünk - felelte érdeklődésünkre a vasárnap délelőttjét - dicséretes módon - konditeremben töltő Gaál Bálint. - A gólom? Egy nagy bedobás után Schimmer Szabi a kapunak háttal, vakon belehúzott a labdába, próbáltam úgy helyezkedni, hogy hozzám kerüljön az átadás. Pont annyi helyem volt, hogy jobbal levettem a labdát, majd miután láttam, hogy a kapus merre helyezkedik, ballal elrúgtam a bal sarokba. Remek érzés volt, borzasztóan örültem első NB I-es gólomnak. A második félidőben aztán a Paks fölé kerültünk, nyolc-tíz percig benne is volt a meccsben, hogy megszerezzük a vezetést, ám két elkerülhető gólt kaptunk, amely megfogta a csapatot. Bosszantó, mert gyakorlatilag mindkét találatot mi ajándékoztunk a paksiaknak. A vereség miatt nagyon csalódott voltam, így a lefújás után nem is tudtam annyira örülni a gólomnak. Ami saját teljesítményemet illeti, érdekes dolog ez. Szerintem Debrecenben jól játszottam, ám kihagytam egy komoly ziccert. A Paks ellen nem ment a játék, nem is voltam elégedett magammal, mégis betaláltam.

A gólszerző Gaált (balról a harmadik, háttal) köszöntik társai a Paks-meccsen, Fotó: Maitz Kinga

- Jókor jön ez a kéthetes szünet, rendezni kell a sorokat, elsősorban a fejekben kell rendet tenni, majd utána úgy elutazni Kispestre, hogy nyerni akarunk. Ennél ugyanis többet tudunk, és azt se felejtsük el, hogy Fehér Zoltán és Radó András nagyon hiányzik a csapatból, ők valódi minőséget képviselnek. Nem mondok újat azzal sem, hogy sok játékos érkezett nyáron, nem egyszerű csak úgy összerakni egy csapatot - bár most már nincs idő arra, hogy összeérjünk. Egy biztos, nem esünk ki, ez a csapat jobban egyben van mint sok másik, több van bennünk, mint amit eddig nyújtottunk - zárta szavait Gaál Bálint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!