Haladás

2014.09.09. 17:09

Haladási kupairány: a legjobb 32

A Magyar Kupa legjobb 32 közé jutásáért szerdán 15.30-kor a Szombathelyi Haladás a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályú Fertőszentmiklós vendége lesz.

Pum András

A dorogi 4-1-s győzelem után a megyei I-es Fertőszentmiklós vár a Szombathelyi Haladásra a Magyar Kupa 2. fordulójában.

A vendéglátóknál egy ismertebb futballistát fedeztünk fel, a gárda játékos-edzője, Finta Zoltán korábban Pécsett és a Kozármislenyben is futballozott. Rajta kívül a kapus Csóka Viktor neve lehet ismerős a vasiak számára, ő korábban Bükön védett. A fertőszentmiklósiak négy fordulón vannak túl a megyei I-ben, egy győzelem, két döntetlen és egy vereség a mérlegük, a 16 csapatos csoportban a nyolcadik helyen tanyáznak.

- Természetesen tovább akarunk jutni, nem is lehet más célunk, de egyáltalán nem becsüljük le ellenfelünket. Egy csapat életében minden siker nagyon fontos - tudtuk meg Székely Tibortól, a Haladás másodedzőjétől. - Ami az összeállítást illeti, légiósaink játékengedélye még nem érkezett meg, Katona, Medgyes, Gyürü és Radó pedig sérült. Radó hétfőn járt Győrben kontrollon, az orvos hosszabb rehabilitációt írt elő számára, a Honvéd ellen még biztosan nem játszhat. Meg kell mondanom, nehéz Andrist visszafognia a szakmai stábnak, annyira játszani akar. Bízunk benne, jövő héten már beszállhat az edzésekbe.

Székely Tibor magáévá tette a Hali mottóját: "Becsüld az ellenfelet, szeresd a Haladás". Fotó: Unger Tamás

Várható összeállítás: Rózsa - Schimmer, Dvorschák, Devecseri, Farkas - Fehér, Szakály - Városi (Gyurján B.), Nagy O., Halmosi - Gaál.

A továbbjutás egy találkozón dől el,döntetlennél hosszabbítás majd tizenegyesek következnek.

Székely Tibortól megtudtuk még, hogy a légiósok valamint az utánpótlás-válogatottaktól visszatérők szerda reggel fél kilenckor edzenek.

Akik útra kelnek: Fertőszentmiklós 53 kilométerre fekszik Szombathelytől.

Az ajánlott útvonal: Szhely-Csepreg-Újkér-Lövő-Fertőszentmiklós

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!