Haladás

2014.11.22. 18:04

Benczés Miklós és Szentes Lázár nyilatkozata

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a két edző értékelte a Puskás Akadémia-Haladás (1-0) bajnokit.

Benczés Miklós: - Az első félidőben jól játszottunk, mindkét oldalon megbontottuk a Haladás védelmét, gólt is szereztünk. Szünet után már munkásabb futballt játszottunk, a vasiaknak akadt is egy komoly lehetőségük. Mi ebben a periódusban megpróbáltuk kiugratni gyors játékosainkat - több-kevesebb sikerrel. Örülök Tischler Patrik góljának, de senkinek sincs bérelt helye a csapatban, neki is tovább kell dolgoznia.

Szentes Lázár: - Sajnos tovább tart a vesszőfutásunk. Az első félidőben nem, szünet után viszont már jobban futballoztunk, ám nem voltunk meggyőzőek, hiányzott az átütőerő. A pontszerzéshez sokkal több helyzetet kellett volna kidolgoznunk. A cserékkel igyekeztem veszélyesebbé tenni a csapatot, ez viszont hátul kockázatot rejtett. Nem adjuk fel, van két még bajnokink ősszel, mindent megpróbálunk, hogy eredményesebbé tegyük csapatunkat. Negyedik bajnokin nem lőttünk gólt, ez viszont védhetetetlen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!