Haladás

2014.12.18. 12:30

Sikeres évet zárt az Illés Akadémia

Idén is megválasztották az Illés Béla Football Akadémia nyolc korosztályának legjobb labdarúgóját.

Pum András

Az Illés Akadémián hagyomány, hogy az edzők, vezetők minden év végén megválasztják az adott esztendő korosztályának legjobbját, valamint az akadémia legjobb játékosát. Nos, ezúttal utóbbira nem voksoltak, ám a korosztályok legjobb teljesítményt nyújtó játékosait idén is díjazták. Az U12-eseknél Rosner Gergő, az U13-asoknál Szalai Szabolcs, az U14-eseknél Burai Erik, az U15-ösöknél Vargovics Tamás, az U16-osoknál Bolla Gergő, az U17-eseknél Molnár Tamás, az U18-asoknál Czingráber Máté, az U21-eseknél Török Milán lett a legjobb.

– Sikeres évet zárt akadémiánk, sok tehetséges fiatalunk van, akikből idővel – ha sokat dolgoznak – NB I-es futballisták lehetnek – mondta Illés Béla, az akadémia alapítója. – Csapataink tavaszi szezonja kissé nyögvenyelősre sikerült, hiszen az NB III-as együttes szerepeltetése miatt sokszor az U17-es és U21-es együttesekből kellett futballistákat odavezényelnünk. Ősszel viszont már nem indítottunk NB III-as csapatot, javult is korosztályos gárdáink eredményessége. Ez azért is fontos volt, mert az U16-os, U17-es, U18-as és U21-es bajnokság első nyolc csapata tavasszal a felsőházi rájátszásban folytatja. Ősszel mind a négy együttesünk a legjobb nyolcban zárt, így tavasszal már nem lesz eredménykényszer a csapatokon, ismét a játékosok fejlődésére helyezzük a hangsúlyt.

Az U17-eseknél Molnár Tamás lett a legjobb. Fotó: illesfociakademia.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!