Haladás

2015.07.28. 13:10

Levelet kapott a Haladás hátvédje

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás futballistája, Predrag Bosnjak közvetlenségével kivívta az egyik székesfehérvári anyuka szimpátiáját.

haladas.hu

Az alábbi e-mail érkezett vasárnap a Szombathelyi Swietelsky-Haladáshoz.

Tisztelt Haladás!

Szombat este a fiam felvezető volt a Videoton meccsen. Az Önök játékosa Bosnjak  jutott neki. Ezért is írok. Nagyon szeretném megköszönni a fiatalember hozzáállását a fiamhoz. Mi hét ève hordjuk focizni a gyereket, rengetegszer vezetett már fel, nem nagyon szereti, mert szerinte nagyon nagykèpűek a játékosok. Sajnos sok negatív tapasztalatot èlnek át ezek a gyerekek egy-egy ilyen felvezetés alkalmával. De az Önök játèkosa ezt megcáfolta. Èn, mint szülő nagyon szépen köszönöm neki azt az èlmènyt amit a fiamnak okozott. Köszönöm szépen, hogy beszélgetett végig vele, megkérdezte, hogy hívják, vègig fogta a vállát, hogy tetszett neki a cipője ès az egèsz hozzáállását  - és azt is, hogy a meccs végén  - mikor már Zsome civilben odament a játékosbejàróhoz - visszaköszönt neki. Hatalmas élménnyel ès egy "igenis vannak rendes focisták" megállapítással  lettünk gazdagabbak.

A továbbiakban sok sikert kívánunk csapatuknak.

Köszönettel: Makk Edina

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!