Haladás

2016.07.23. 07:28

Így látta a mérkőzést Mészöly Géza és Pintér Attila

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Mezőkövesd-Zsóry találkozót értékelte a két szakember.

Pum András

Mészöly Géza: - A ferencvárosi mérkőzéssel ellentétben ezúttal jól kezdődött számunkra a mérkőzés, hamar vezetést szereztünk. Ezután is jól futballoztunk, kezünkben volt a találkozó, de ahogy tavaly oly sokszor, most sem sikerült rárúgnunk az első gólra a másodikat. Pedig utólag is kiderült, milyen fontos lett volna a második találat. Szeretném, ha csapatomnak nem megy a játék, egy szabadrúgásgóllal sikerül kiegyenlítenünk - de nem szeretnék az ellenféllel foglalkozni. Noha a második félidőben már nem volt olyan gördülékeny a játékunk, helyzeteink ekkor is megvoltak. Elég ha Németh Márió, Iszlai Bence vagy Gaál Bálint lehetőségére gondolok. A hajrában még Wils is előrement - mindent elkövettünk a győztes gólért. Ami Rácz Barnabás teljesítményét illeti, egész héten jól edzett, ezúttal is bizonyította, hogy jó játékos, lehet rá számítani.

Pintér Attila: - Nagyon jól futballozott a csapatom, egyenlő létszámban a győzelemre is megvolt az esélyünk, úgy érzem, végig kézben tartottuk a mérkőzést. Sajnos sokszor pontatlanul passzoltunk, ám fejet hajtok játékosaim előtt, óriásit küzdöttek. Ami a kiállítást illeti, nem szeretnék a játékvezetővel foglalkozni, de én nem adtam volna meg a büntetőt. Hogy kiscsapat lennénk? Nem tartom magunkat kis csapatnak, ugyanolyan együttes vagyunk, mint a többi tizenegy. A mai meccsen a Haladás is mindent megtett a győzelemért, de a mi akaratunk érvényesült.

Forrás: haladas.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!