Haladás

2016.09.06. 16:41

Miskolcon győzött az Illés Akadémia-Haladás U14-es csapata

Az I. osztályú utánpótlás-labdarúgó-bajnokságok második fordulójában az Illés Akadémia-Haladás csapatai közül egy győzött, kettő döntetlent játszott, kettő pedig kikapott.

Pum András

U14
Diósgyőr–Illés Akadémia-Haladás 2-3 (1-0). – Miskolc, 2. forduló, vezette
: Pipicz.
Illés Akadémia-Haladás: Pataki (SENKÓ) – Bognár, Simon K., Baranyai, Vigh (Heiter) – RESETERITS, Tarján (Simon B.), TÓTH Á. (Kovács Z.), Rosner (Bunevácz) – DONCSECZ (Palkó), Horváth R. (Balogh Á.). Edző: Sátori Barnabás. 
Gólszerzők: Tóth Á., Horváth R., Reseterits.
Jól kezdték a hazaiak a mérkőzést és még az első félidőben megszerezték a vezetést. Az idő előrehaladtával aztán folyamatosan átvették az irányítást a szombathelyiek, és megérdemelten fordítottak egy kellemetlen, harcos ellenfél ellen. 
3. forduló, szombat, 10.00: Illés Akadémia-Haladás–SZEAC.

U15
Diósgyőr–Illés Akadémia-Haladás 1-1 (1-0). – Miskolc, 2. forduló, vezette:
Kalló.
Illés Akadémia-Haladás: Hegyi – Rédei, Auer, KURZBAUER, Basics – Fábián (Séfer), Woth (Pandur), Kállai (Debreceni), Czafik (Füzik) – Szalay, JAKAB (Bakos). Edző: Farkas Péter. 
Gólszerző: Csáki (öngól).
A hosszú utazás okozta fáradtság az első félidőben még érződött a szombathelyiek játékán, a diósgyőriek vezetést szereztek. A második félidőben viszont ellenfele fölé nőtt a vasi együttes, két-három nagy helyzetet is kidolgozott, s végül teljesen megérdemelten egyenlített. Az Illés Akadémia-Haladás értékes egy ponttal térhetett haza.
3. forduló, szombat, 10.00: Illés Akadémia-Haladás–SZEAC.

U16
Illés Akadémia-Haladás–Honvéd-MFA 3-3 (1-2). – Illés Akadémia, 2. forduló, vezette:
Tóth A.
Illés Akadémia-Haladás: Viganó (Csutorka) – Kónya, Huszti, Bokor, Balogh F. – Nagy K. (Oláh), Nyíri , Nyári P., Tóth G. – Burai, Szekér (Illés). Edző: Desits Szilárd. 
Gólszerzők: Burai (2), Nyíri.
Jó iramú, színvonalas mérkőzésen a hazai csapat közelebb állt a győzelemhez. A szombathelyi együttes valamennyi futballistája jó teljesítményt nyújtott. 
3. forduló, szombat, 13.00: Illés Akadémia-Haladás–Vasas Kubala Akadémia.

U17
Illés Akadémia-Haladás–Honvéd-MFA 0-2 (0-2). – Illés Akadémia, 2. forduló, vezette
: Bors. 
Illés Akadémia-Haladás: Kiss Á. – Acsádi R., Labát (Latyák), Keresztes, Vámos (Putz) – Szabó D. (Acsádi D.), Kiss T., Dorner (Kiss B.), Winkler – Szalai, Füleki. Edző: Bánfalvi Zsolt.
Az első tíz perc jó teljesítménye után a szombathelyiek lassú, tompa, fáradt, körülményes játékukkal saját magukat verték meg. 
3. forduló, szombat, 13.00: Illés Akadémia-Haladás–Vasas.

U19
Honvéd-MFA–Illés Akadémia-Haladás 3-0 (1-0). – Budapest, 2. forduló, vezette:
Bíró. 
Illés Akadémia-Haladás: MOLNÁR M. – Imre, Tiba, Szabó Á., Pálóczi – KISS B., Molnár T., Szőke (Deéry), Kovalovszki (Kovács Z.) – DOMBI (Bontó), Varga K. (Szántó). Edző: Csordás Csaba.
A szombathelyiek korábban jól használták ki helyzeteiket, sok találatot szereztek, ám ezúttal hadilábon álltak a góllövéssel. A látottak alapján az Illés Akadémia-Haladás együttese nem érdemelt vereséget. 
3. forduló, szombat, 11.00: Vasas Kubala Akadémia–Illés Akadémia-Haladás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!