Haladás

2017.03.26. 12:48

Király Gábor nevét skandálták Berlinben

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás 108-szoros válogatottsági rekorder kapusa szombaton egykori herthás csapattársa, Marcelinho búcsúmeccsén járt Berlinben.

Pum András

- A válogatott szereplés miatti bajnoki szünetre időzítették a 41 éves brazil Hertha legenda, Marcelinho búcsúmérkőzését. Örültem a meghívásnak - olvasható a kiralygabor.eu oldalon Király Gábor beszámolója. - A szombati gálameccsen résztvevő közel ötven játékost közösen szállásolták el. Közös ebéd és beszélgetés előzte meg a találkozót, majd együtt vittek minket a berlini Olimpiai Stadionba. Marcelinho volt herthás csapattársai alkották az egyik, brazil játékostársai a másik csapatot. A bemutatásnál leírhatatlan volt a szurkolók szeretetét érezni.

- A hangulat feldobott engem is, jól ment a védés, és igyekeztem szórakoztatni a közönséget: bukfenceztem, jobbra néztem balra dobtam ki a labdát, kigurítottam magamnak és nekiindultam. Volt egy pillanat a találkozón, ami nagy felismerést hozott. Az első szögletnél körbenéztem és ugyanúgy állt fel körülöttem a védelem, ahogy egykor a bajnokok ligájában szokott. Ezt nem beszéltük meg előre, egyszerűen beleégett mindenkibe az akkori pozíciója. A karéj ugyanaz volt körülöttem, hiába telt el 15 év. Amikor lementem a pályáról, a szurkolók skandálták a nevemet, a régi rigmusokkal köszöntöttek.

Fotók: kiralygabor.eu

Felejthetetlen élmény volt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!