Haladás

2014.12.31. 12:40

Törökországban edzőtáborozik a Haladás

Januárban a felnőttcsapat mellett az U21-esek is a török Riviérán edzőtáboroznak.

haladas.hu

A korábbi években kétszer is Törökországban edzőtáborozott a Szombathelyi Haladás. 2009 telén Belekben, idén télen pedig Antalyában készülhetett a zöld-fehér együttes. Mindkét túra hasznosnak, bizonyult, hiszen az elsőt követően a harmadik helyre, legutóbb pedig a hatodik helyre futott be a csapat.

Mint azt Tóth Miklós ügyvezető igazgatótól megtudtuk, 2015 január 20-tól 29-ig szintén Törökországban, az Antalyától 80 kilométerre, a Földközi-tenger partján fekvő Manavgat-Kizilagacban található ötcsillagos Starlight Convention Center Thalasso&Spa Hotelben tölt el 10 napot a Haladás. Tóth Miklóstól elárulta, a rubel leértékelése miatt sok ukrán és orosz csapat mondta vissza törökországi edzőtáborozását, így a vendéglátók kényszerhelyzetbe került, s jó áron sikerült lefoglalni a tíz napot. Ráadásul a csapatnak saját edzőpályája is lesz és az NB I-es gárda mellett az U21-es együttes is elutazik Manavgat-Kizilagacba.

A tervek szerint Halmosiék négy, a fiatalok pedig három edzőmeccset vívnak.

 

Az ötcsillagos Starlight Convention Center Thalasso&Spa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!