BURKOLATJAVÍTÁS MIATT

2019.12.11. 10:50

Forgalomkorlátozás lesz Szombathelyen a 86-os főúton

vaol.hu

Szombathelyen a 86-os főúton, a „Tesco körforgalom” Ipari út és benzinkút közötti szakaszán lokális burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A munkálatok ideje alatt, 2019. december 12-én, csütörtökön 8 és 12 óra között forgalomkorlátozásra kell számítania a közlekedőknek.

A munkavégzés ideje alatt egyirányúsítják Szombathelyen az Ipari utat, így a „Tesco-körforgalom” irányából, csak az északi elkerülő út, azaz a 87-es főút irányába lehet haladni. Az Ipari út eléréséhez a 87-es főútról érkezve a vasúti felüljárón áthaladva, a „Tesco-körforgalomba” kell behajtani. A forgalomkorlátozás idejére a vasúti felüljáróról a „Tesco-körforgalmat” megközelítők csak a 87-es főút belső sávját használhatják a körforgalom előtti szakaszon. A munkaterület környezetében táblák és rendőri forgalomirányítás segíti a közlekedést.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. A javítási munkák idején torlódásra számíthatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódni a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Kiemelt képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!