Közlemény

2019.03.23. 09:41

Budapestre vonatozik? Székesfehérvárig megy a szombathelyi gyors!

A Szombathelyről vonatozókat is érintik a budafoki bombák – derül ki a MÁV-csoport közleményéből.

MTI

Budapest, 2014. február 16. A MÁV START Zrt. STADLER Flirt típusú motorvonata indulás elõtt a Keleti pályaudvar egyik külsõ vágányán. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítõje vállalja a felelõsséget.

Szombaton 10 és 16 óra között érvényesek vasúti korlátozások a Duna budafoki szakaszán talált második világháborús bombák miatt. A Magyar Honvédség tűzszerészei emelik ki és hatástalanítják a két robbanótestet. A rendőrség a művelet idejére egy kilométeres körben kiüríti a városrészt, és érinti a vonatforgalmat is a munka.

A szombathelyi gyorsvonatok csak Székesfehérvártól, illetve Székesfehérvárig közlekednek. A gyorsvonatok utasainak Székesfehérvárra a Z30-as vonatokkal, illetve pótlóbuszokkal biztosított az eljutás – írja a MÁV-csoport közleménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!