update

2017.12.15. 15:45

A rend­őr­ség kö­rözte Bár­dosi Sán­dort – csak fölöslegesen

Ga­ráz­da­ság miatt kell fe­lel­nie, ő maga ér­tet­le­nül áll az eset előtt. Az eset óta két és fél év telt el. Közben kiderült: mégsem körözik.

Mint arról beszámolt a Ripost, a Budapest Környéki Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja garázdaság miatt adott ki körözést Bárdosi Sándor ellen. A konkrét ügyről nem tudni, ám az olimpiai ezüstérmes birkózó szerint két és fél éve történt az eset.

Bárdosi egy lapnak reagált az ügyben.

A sportoló elmondta, nem érti, miért került fel a körözöttek listájára, ugyanis a két és fél évvel ezelőtti ügyével kapcsolatban minden büntetést befizetett, az erről szóló dokumentumokat pedig a napokban be is mutatja az illetékes bíróságon. Hozzátette, példás családi életet él, s a jövőben is családjával és szeretteivel akar foglalkozni.

Ám alighogy megjelent a hír, máris frissíteni kell, ugyanis, már nem körözik, a Budapest Környéki Törvényszék visszavonta.

Íme, a közlemény:

A Budapest Környéki Törvényszék Büntetés Végrehajtási Csoportja (BV Csoport) 2017. december 14. napján elfogató parancsot bocsátott ki B. S. ellen, akit a Budakörnyéki Járásbíróság 2016. február 25-i elsőfokú határozatával, majd a Budapest Környéki Törvényszék mint másodfokú bíróság 2016. október 27-én meghozott jogerős ítéletével, garázdaság vétsége és testi sértés vétsége miatt, 250 ezer forint pénzbüntetésre és 80 óra közérdekű munkára ítélt.

A pénzbüntetés egy részét az elítélt megfizette, azonban a fennmaradó összeg befizetetlen maradt, ezért a bíróság a pénzbüntetést szabadságvesztésre változtatta át. A BV Csoport a végrehajtás érdekében elfogatóparancsot bocsátott ki B. S.-el szemben.

Figyelemmel arra, hogy időközben a pénzbüntetés fennmaradó részének befizetése megtörtént, az elfogatóparancsot a BV Csoport visszavonta.

 

 

Címkék#bárdosi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában