így történt

2021.01.18. 19:00

Tóth Gabi tisztázta, tényleg kirúgatott-e valakit a munkahelyéről egy durva komment miatt

Tisztába tette, mi is történt.

Forrás: HOT!

Tóth Gabi hosszan reagált a hírre, miszerint egy rosszindulatú komment miatt kirúgatott valakit a munkahelyéről karácsony előtt.

„Sok bántást kaptam már. Sok mindennek lettem már kikiáltva. Elmondtak már mindennek. Volt, ami nagyon fájt és hatalmas sebet ejtett a lelkemen és volt, ami lepergett rólam, vagy csak kevésbé hagyott nyomot. De az, hogy valaki egy meg nem született gyermek, az én gyermekem halálát kívánta, sokkolt” – szemlézte Tóth Gabi új bejegyzését a család.hu-n vezetett blogján az Origo.

„Az utóbbi hetekben a csapból is az folyik, hogy én „kirúgattam valakit az állásából a szeretet ünnepe előtt, ráadásul Covid idején”.

Na akkor tegyük ezt tisztába egy kicsit„

– írja, és hosszan kifejti, az ő álláspontja szerint hogy történt az eset.

”Amennyiben valaki elolvasta a cikkeket is, nem csak a címeket, akkor talán értelmezte a szöveget, miszerint várandós voltam, amikor ez történt. A koronavírusról akkor még nem is hallottunk. (...) Magyarán, akkor azt, ugye éles logikával kikövetkeztethetjük és kijelenthetjük, hogy az a „szegény ember” nem Covid idején, és nem a szeretet ünnepe előtt veszítette el az állását közel másfél éve...

Hogyan fordulhat elő, hogy egy olyan emberből csinálnak mártírt, aki kigondolta és le is írta, hogy egy meg nem született gyermek halálát kívánja? És miért? Mert a gyermek anyukája neki nem szimpatikus.

Nem azért, mert ártott(am) neki, nem azért, mert bántotta(m), hanem csak úgy. Mert ő engem utált. (...) Na mármost, amikor ezt az üzenetet megkaptam, bevallom, sokkolt. Ültem a nagy hasammal, benne a gyermekemmel, aki egy orvosi csoda, és hihetetlen, hogy megfogant, de annyira akart jönni erre a világra, hogy minden akadályt leküzdött. És most itt volt valaki, aki anélkül, hogy tudna rólam/rólunk bármit, a halálát akarta. Elöntött a keserűség és a tehetetlen düh, ami olyan erővel árasztotta el a testem, ahogyan azelőtt soha nem éreztem„ – vallotta be.

Betelefonált a kommentelő munkahelyére, elmondta a panaszait.

”Lett következménye a tettének, bár nem én intéztem, de nyilván annak hatására (is) történt, hogy miután a vonal másik végén megkérdezték tőlem, hogy milyen ügyben keresem, én elmondtam. Tárgyilagosan, meglepően nyugodt hangon.

Vélhetően nem ő volt a legjobb munkaerő, és az sem kizárt, hogy máskor is történt már hasonló, ami miatt a munkáltatója később úgy döntött, hogy megválik tőle. Én nem kértem tőle, de az ellenkezőjét sem„

- írta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!