házasság hete

2021.02.14. 15:37

Köszönök minden napot! – olyan szerelmi vallomást írt Krausz Gábor Tóth Gabinak, hogy a könnyünk is kicsordul

A sztárséf és az énekesnő duplán ünnepelt a hétvégén, ugyanis nem csak a Valentin-nap miatt különleges ez a dátum számukra. Krausz Gábor és tóth Gabi ugyanis pont három évvel ezelőtt randizott először.

Forrás: Instagram

2018. február 13. különleges dátum Tóth Gabi és Krausz Gábor életében, ugyanis aznap este volt a legelső randevújuk – amit azután természetesen számtalan követett. Azóta eltelt három év, ők pedig nem csak egybekeltek, de gyermekük is született, így bizton kijelenthetjük: megérkeztek – írja a Bors.

Gábor igazán romantikus sorokkal emlékezett meg az életükben jeles évfordulóról.

„Ha valaki nekem azt mondja 2018. február 13-án, hogy a Nő, akivel éppen ma este fogok először randizni, 2021-ben már a feleségem lesz, megáld egy gyönyörű kislánnyal és egy pandémia kellős közepén leszünk bezárva egy éve, minden boldog pillanattal és nehézséggel küzdve... na én annak az embernek azt mondtam volna: Hol írjam alá, haver? Csapj bele!

Egy pillanatra sem bántam meg, hogy ehívtalak, nem csinálnék semmit sem máshogy, köszönök minden napot és imádkozom, hogy a következő, 2120-as Világjárványt is együtt töltsük, ugyanolyan szerelemben mint ezt”

– írta.

A házaspár a Házasság hete idei évi rendezvényeihez is csatlakozott. Büszkén hirdetik, hogy bármikor újra igent mondanának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában