Bulvár-celeb

2021.08.22. 06:55

Újabb sztárbalhé? Több celebbe is beleállt Hódi Pamela, nagyon felháborítja egy dolog

Hódi Pamela Instagram sztorijában válaszolta meg követői kérdéseit. Arra, hogy mit gondol, sok közszereplő miért tesz ki napi szinten képeket a gyermekéről, kendőzetlen őszinteséggel válaszolt.

Hódi Pamela nagyon elfoglalt, amióta második kislánya is megszületett, követőit mégsem hanyagolja. Bár ritkán jelentkezik élő adással közösségi oldalán, időnként a sok, felé áradó érdeklődésre, kérdésre válaszol – írja a Bors.

Így fejtette ki a véleményét egy kényes témában is, az ismert szülők miért mutogatják a neten csemetéiket.

Ez csak az én véleményem, és nem akarok senkit megbántani, bár akinek nem inge, nem veszi magára

– reagált a kérdésre Pamela, majd egy felsorolásba kezdett. – Azért, mert mondjuk büszke. Minden nap, minden órában és minden másodpercben. Én is ezt érzem, de a napi 20 fotóból készült 1-2 db-ot megosztom a családtagjainkkal és a barátainkkal, de nem egy országgal. Például ha új szakaszba ér az élete, mondjuk járni kezd, elkezdi az ovit vagy a sulit, még egy karácsony együtt, egy újabb szülinap, na ezeket én is megosztom majd talán mindenkivel, mert van mondanivalója – írja Pamela, majd folytatta. – Sok a reklám az oldalán, és kell a köztes tartalom, és magáról nincs annyi szelfi, vagy nem jár annyi programon, akkor a legkönnyebb a gyerekről kirakni egy fotót, hisz róla van úgy is a fotótárban úgy tízezer fotó – sorolja a kétgyermekes édesanya, majd ahhoz a pont hoz ért, ami ezzel a kérdéssel kapcsolatban leginkább felháborítja.

Megmutatni, hogy mennyire sok időt tölt a gyerkőccel, egyébként, ha nem mutatja, akkor nem is szokott vele lenni. Ha nem mutatja valaki az interneten a gyerekét, már nem is jó szülő?

A csinos anyuka azt is kifejtette, ő nem bánta meg döntését, amikor egyik napról a másik megszüntette első szülött kislánya „mutogatását”. Ebben pedig nagyban befolyásolja gondolkodásmódját Nati apukája, Berki Krisztián is, akivel ebben a témában picit sem egyezik a véleményük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában