Felelőtlenség

2022.03.27. 05:50

G.w.M életveszélyes dolgot tett vezetés közben Kulcsár Edinával az anyósülésen

Még szerencse, hogy mindketten megúszták.

Mondanunk sem kell, mennyire veszélyes, ha valaki vezetés közben mobilozik, ugyanis ilyenkor a sofőrök figyelme csökken, kevésbé képesek a környezetükre figyelni. Bizony, nem egy súlyos baleset történt már amiatt, mert valaki képtelen volt elszakadni a telefonjától, miközben nyomta a gázt. A rendőrség honlapján az is olvasható, hogy sms-t írni vagy a közösségi oldalakon barangolni még veszélyesebb, mintha valaki telefonon beszélne, nem véletlen, hogy tiltja a KRESZ – írja a Ripost.
 

Vannak azonban olyanok, akik fittyet hánynak a szabályokra. Úgy tűnik, hogy G.w.M is közéjük tartozik, a fiatal rapper ugyanis egy főúton haladt, ám mivel a táj annyira nem nyűgözte le, inkább előkapta a telefonját, és levideózta az anyósülésen békésen ücsörgő szerelmét, Kulcsár Edinát. 

Forrás: Instagram


Bár azt nem lehet látni, hogy G.w.M mennyivel ment, a manőver ettől függetlenül kifejezetten kockázatos, veszélyes és roppant felelőtlen volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!