Bulvár-celeb

2022.11.15. 05:55

Micsoda szerencse! Csősz Bogi megúszta az isztambuli robbantást

A sikeres üzletasszony éveken át élt Törökország legnépesebb városában, amelynek egyik legforgalmasabb sétálóutcáját vasárnap egy pokolgép robbanása rázta meg.

Forrás: Instagram

Egész Európát felkavarta a hír, hogy vasárnap a kora délutáni órákban merényletet hajtottak végre Isztambul egyik legforgalmasabb, belvárosi sétálóutcájában. A pokolgép felrobbantásakor hatan életüket vesztették, 81 ember megsérült, néhányuk életveszélyes sérülésekkel jelenleg is kórházban van. A török hatóságok azóta közölték: a rendőrség 22 gyanúsítottat vett őrizetbe, köztük azt is, aki állítólag a bombát elhelyezte – derül ki a Bors cikkéből.

Csősz Bogi rendszeresen utazik Isztambulba üzleti ügyei miatt. Elmondta, szerencsére az ottani ismerősei nem sérültek meg, és a robbantás idején nem tartózkodott a városban, mivel néhány nappal korábban hazautazott.

„Kint voltam egy hétig, három nappal ezelőtt jöttem vissza Magyarországra. Havi rendszerességgel járok ki az üzleti dolgok miatt és ez a jövőben is így lesz. Sajnos benne van a pakliban, hogy újra megtörténik, mivel ez veszélyzóna, a gazdasági helyzet okán nincs kizárva, hogy újabb merényletek várhatók" – kezdte a Borsnak Bogi, aki elmondta, a legutóbbi, 2016-ban történt támadás óta fokozott ellenőrzést tartanak a bevásárlóközpontokban, reptereken és a forgalmasabb csomópontokon.

Forrás: Ripost

Átvizsgálják az autókat

„Napi szinten civil rendőrök figyelik az ilyen és ehhez hasonló zónákat, átvizsgálják az autókat, a bevásárlóközpontokban ugyanúgy megnézik a táskákat, mint a repülőterek biztonsági ellenőrző pontjain, de sajnos még így sem lehet teljesen kiszűrni” – magyarázta.
Felmerül a kérdés, hogy mindezek fényében Bogi milyen érzésekkel indul útnak, és a családja aggódik-e amiatt, hogy rendszeresen utazik a veszélyzónának számító régióba.

„Ez teljesen kiszámíthatatlan”

Ahogy mondja, nem szokott emiatt nyugtalankodni, hiszen nincs ráhatása, ha a sorsában netán meg van írva, nem tud mit tenni ellene.

„Egy kicsit spirituálisabb oldalról közelítem ezt meg. Nem szoktam aggódni, mert úgy gondolom, ez teljesen kiszámíthatatlan, a sors műve. 

A családom nem aggódik miattam, megszokták, hogy sokat utazom, olykor nem is tudják, éppen hol vagyok. Sokat mozgok, vannak veszélyesebb sportok, amikor elesem vagy bezuhanok valahová, olyankor valóban olyan érzése van az embernek, hogy tényleg csak egy hajszálon múlott. 

Valaki odafentről vigyáz rám” – fűzte hozzá Bogi, aki észszerű kereteken belül minden óvintézkedést megtesz a biztonsága érdekében, de sosem aggódik feleslegesen egy lehetséges negatív következmény miatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában