Bulvár-celeb

2024.03.21. 12:31

Ázsia Expressz 2024: ők lesznek a versenyzők

Kiderült, kik lesznek az Ázsia Expressz idei versenyzői.

MW

Fotó: TV2

Az ázsiai földrészre visszatérve hamarosan elindul az Ázsia Expressz új évadának forgatása. A TV2 szuperprodukciójában ezúttal nyolc kalandvágyó pár próbál szerencsét.

Az Ördög Nóra műsorvezetésével készülő szuperprodukció forgatása a napokban kezdődik a Fülöp-szigeteken, majd pár hét múlva Tajvanban ér véget.

Ázsia Expressz 2024
Ázsia Expressz 2024: Krausz Gábor és Mikes Anna is versenybe száll a fődíjért
Fotó: TV2

Ázsia Expressz 2024: ők lesznek a szereplők

Az ázsiai kalandban ezúttal is készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva vágnak neki a nem mindennapi kalandnak az Ázsia Expressz sztárpárjai: 

a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende. 

A fődíj 10 millió forint, és a műsor történetében először a nézők is beleszólhatnak a verseny alakulásába. 

A TV2 Play oldalán vasárnap éjfélig adhatja le mindenki a szavazatát, hogy kiderüljön, melyik páros az, akinek a legtöbben szurkolnak az Ázsia Expressz idei kalandjában. 

A tét nagy, hiszen az eredményen múlik, hogy kinek indul nehezebben, kinek könnyebben a verseny.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában