itt az ősz

2017.09.17. 20:07

Csökken a csapadék

Hajnalra elsősorban nyugaton és délen, valamint az Északi-középhegység völgyeiben foltokban köd képződik. A hőmérséklet a hajnali órákra 5 és 11 fok közé csökken, napközben pedig 16 és 22 fok között alakul majd.

Mindenütt felszakadozik, csökken a felhőzet, megszűnik a csapadék. A nyugati, délnyugati szél többnyire mérsékelt marad. Hajnalra elsősorban nyugaton és délen, valamint az Északi-középhegység völgyeiben foltokban köd képződik. A hőmérséklet a hajnali órákra 5 és 11 fok közé csökken, napközben pedig 16 és 22 fok között alakul majd. Este azonban újabb felhősödés kezdődik, és ismét eshet az eső.

Vizeink hőmérséklete

A Balaton és a Velencei-tó vize 16-17 fokos, a Szelidi-tó, a Lupa tavak és a Tisza-tó vize 18 fokos, a Fertő tó 15 fokos.

A Duna vize Dunaújváros fölött 16 és 17, a déli szakaszon 18 fok körül alakul. A Tisza felső és középső vidékén a víz 16 és 19 fok között van, Szegeden pedig a legmelegebb, de ott is csak 20 fokos.

Az Adrián részben napos idő várható, de néhol beborulhat az ég. A hőmérséklet 22 fok között alakul, a tenger vize a horvát partoknál 23-25 fokos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!