Krimi

2023.10.13. 17:12

Órákig lógott egy kötélen a 8. emeleti ablak előtt, hogy kiderítse megcsalja-e a barátnője

Az "elkövető" 52 éves... A szerelem tényleg el tudja venni az ember eszét.

Illusztráció

Forrás: VG.hu

Kötéllel biztosította magát egy III. kerületi, tízemeletes társasház tetején az a férfi, aki egy nyolcadik emeleti lakás ablakáig leereszkedett, a külső párkányára ült, és órákig kopogott az ablakon – írja a police.hu.

Az óbudai járőröket október 3-án reggel fél hat körül értesítették az eseményekről. A rendőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a lakásba, ahol akkor nem volt senki. A férfit a konyhaablakon keresztül behúzták a helyiségbe, majd intézkedtek vele szemben.

Az 52 éves férfi a tettét azzal magyarázta, hogy kábítószert fogyasztott, és meg akarta lesni a barátnőjét, hogy másik férfival tölti-e az estét.

M. Zoltánt a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságára állították elő, ahol kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában