Krimi

2024.03.01. 07:05

Hányás és hasmenés miatt vitték orvoshoz az egyéves gyereküket, másnap meghalt

Tragédia történt Porcsalmán: egy ártatlannak tűnő betegségben, az orvosi rendelőben halt meg egy kisfiú. A rendőrség már vizsgálja, hogy hibáztak-e az orvosok.

Illusztráció: Shutterstock

Több országos hírcsatorna is beszámolt egy porcsalmai kisgyermek haláláról. A szülők nem tudnak felébredni a sokkból, ami a hétvégén érte őket. A rendőrség már vizsgálja, hogy hibáztak-e az orvosok. 

A beszámolókból kiderül: egy porcsalmai házaspár hányás és hasmenés miatt vitte el egyéves kisfiát az ügyeletes mátészalkai orvoshoz. A szülők elmondása szerint a vizsgálat után egy hányás elleni kúppal küldték őket haza. 

Másnap a kisfiú állapota tovább romlott, ezért elvitték a porcsalmai háziorvoshoz, ahol a kisfiút újra kellett éleszteni. Mentőhelikoptert is hívtak, de az a helyszínről nem indult el, mert a gyermek meghalt.

A tragikus haláleset ügyében rendőrségi eljárás indult, így tájékoztatást az Országos Mentőszolgálat annak lezárása után adhat 

– fogalmazott a szon.hu megkeresésére Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában