karantén

2020.11.16. 20:46

Szoboszlai Dominik nem lehet ott a szerdai, törökök elleni meccsen

Kikerült a magyar labdarúgó-válogatott keretéből a szerdai, Törökország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt.

Hungary's midfielder Dominik Szoboszlai listens to the national anthems prior to the stadium inauguration friendly match between Hungary and Uruguay in Puskas Arena of Budapest on November 15, 2019. (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Attila Kisbenedek

A magyar szövetség közösségi oldala szerint a játékosnak vissza kellett térnie klubcsapatához, a Red Bull Salzburghoz, mivel az osztrák karanténszabályok szerint csak így léphet pályára a hétvégi bajnoki mérkőzésen.

Szoboszlai Dominik visszatér klubcsapatához, mivel az osztrák karanténszabályok szerint csak így léphet pályára a " target="_blank" rel="noopener noreferrer">@RedBullSalzburg hétvégi bajnoki mérkőzésén. #csakegyutt #magyarok

A támadó középpályás csütörtökön győztes gólt szerzett az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtező 92. percében (2-1), majd vasárnap a Szerbia elleni NL-meccsen (1-1) 77 percet töltött a pályán.

Forrás: MTI/MLSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában