Díjeső

2017.11.27. 18:49

A Soulwave újabb sikerszériája jött el

Jól fut a körmendi Soulwave együttes szekere. Ifjúsági Prima díjas lett szólóénekesük, Fodor Máté, nemrég pedig a Viva Comet-re jelölték a népszerű együttest a Kalandor című számukkal.

Kozma Gábor

Fodor Máté énekes, az együttes frontembere. Fotó: Jámbori Tamás

 

Fodor Máté énekes, az együttes frontembere. Fotó: Jámbori Tamás

- Büszke vagyok a fiataljainkra – jelentette ki Bebes István polgármester, miután Fodor Máté, a Soulwave zenekar frontembere megyei Prima díjat kapott. – Korábban már volt egy országosan is elismert fiatalja Körmendnek. Pár évvel ezelőtt Junior Prima díjat kapott Belencsák István, aki a több mint százéves múltra visszatekintő körmendi Belencsák késes dinasztia tagja – hangsúlyozta a polgármester. A zenész nagy elismerésnek tartja, hogy díjazták. Szerinte ez az elmúlt 15 év munkájának, az együttes kitartásának és küzdelmének az elismerése is. A szekér fut tovább, a fiúkat a rangos Viva Comet-re jelölték. A legjobb dal kategóriában a Kalandor című szerzeményük versenyez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!