Első szerelem

2018.12.07. 13:50

Kovács Palit szerelme segítette át a mélypontokon

Az X-faktor legutóbb kiesett versenyzője a Hot! magazinnak mesélt az első lányról, akit szerelmének nevezhet.

vaol.hu

Fotó: Kupecz Tamás

Nem csak a családja és a rajongók szorítottak Kovács Paliért a verseny során, a fiatal tehetségért párja is végigizgulta a showt. Pali ugyanis immár kilenc hónapja van együtt a csinos, fiatal Laurával, megismerkedésükről így mesélt a magazinnak: „Tavaly eljött egy koncertemre, és ahogy belépett az ajtón, megdobbant a szívem. Nem is értettem, hogyhogy nem vettem észre addig! Egész koncert alatt csak őt néztem, viszont ő nem is merte rám emelni a tekintetét. A következő bálon már már úgy éreztem, hogy ha bele is halok, ez a lány biztosan az enyém lesz. Sokat táncoltunk és beszélgettünk, végül sikerült!

Fotó: Kupecz Tamás

Már kilenc hónapja alkotunk egy párt.” A tehetségkutatóból távozó versenyző lelkendezve beszélt a lány iránti érzelmeiről: „Ő az első lány az életemben, akit a szerelmemnek nevezek. A mai napig, ha ránézek, erősebben ver a szívem és pillangók repkednek a gyomromban.” Pali elárulta azt is, hogy Laura hogyan segítette őt végig a szereplések során, és hogyan juttatta át a mélypontokon.„ A lánynak a hirtelen jött népszerűség miatt sem kell tartania a vetélytársaktól, hiszen ő a civil Pált kedveli. ”Tudom, hogy nem az ismertségem miatt van velem, hanem mert az a fiú vagyok, akit egykor megismert„ – nyilatkozta Pali.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!