vaol.hu podcast

2023.07.08. 10:00

Fiatalok, tehetségesek és lassan a fél világot bejárták már: Marton Annával és Kovács Richárddal beszélgettünk - podcast

Markó Petra

Fiatalok, tehetségesek és lassan a fél világot bejárták már: Marton Anna és Kovács Richárd az elmúlt néhány évben kisebb-nagyobb megszakításokkal óceánjáró hajókon élték mindennapjaikat, ahol esténként több órás koncerttel kápráztatták el a fedélzeten lévő utasokat. 

Az Ann & Richard Music duó két tagja még múlt héten a terasz koncertek nyitányaként Szombathelyen is fellépett, akusztikus formációjukkal pedig különleges hangulatot teremtettek a városháza előtti téren.

Két utazásuk és fellépéseik között Anna szakított ránk egy kis időt és legújabb podcast adásunkban mesél zenei életútjukról, korábbi fellépéseikről és többek között az Európában, Új- Zélandon valamint az Afrikától Izlandig és a Karib-tenger térségében átélt élményeikről, a legénységi életről. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!