Zenekar

2023.09.18. 14:38

Újabb angliai sikereket ért el a vasi kötődéssel rendelkező Dirty Slippers együttes

Alig több, mint egy hete tért haza a Dirty Slippers zenekar Angliából, ahol újabb sikereket értek el. A szigetországban számos interjú készült az együttessel, bemutatták Wide Open dalukat a legnagyobb brit rockzenei rádióban, Londonban pedig teltházas koncertet adtak.

Polgár Patrícia

Forrás: Mecseki Tamás

A Gyuláról indult együttes, melynek dobosa az ostffyasszonyfai Ferenczi Bettina „Bebi” nemrégiben tért haza Angliából, ahol a Planet Rock Rádióban az augusztus végén megjelent, Wide Open című dalukkal mutatkoztak be - a rádiót naponta több, mint 1.2 millió ember hallgatja Nagy-Britanniában, műsorvezetőik között olyan rocksztárokat találunk, mint például Alice Cooper.

A zenekar a premiert megelőzően – a helyi médiumok interjúihoz készített fotók kapcsán - sajtófotózáson vett részt Londonban, ahol olyan ikonikus helyeket látogattak meg, mint a Camden Lock, a Soho utcái vagy épp Westminster elegáns terei.

- A rádiópremier, a fotózások és interjúk után a Dirty Slippers első londoni koncertje következett – számolt be Lobó-Szalóky Lázár, az együttes frontembere. Hozzátette, a koncert közel teltházas volt, amelyen részt vett többek között a Loud Enough? Magazine London főszerkesztője is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!