Új lehetőség

2023.09.07. 07:01

Váratlan fordulat a Séfek Séfében: Wolf András kiosztotta az aranykést, új esélyt kapott a szombathelyi szakács - videó

A séf a legváratlanabb helyzetben húzta elő az aranykést, amivel óriási örömöt okozott a lelkes szakácsnak.

Vaol.hu

Forrás: TV2

Megragadó stílusával azonnal belopta magát a séfek szívébe az Ausztráliából hazaköltözött szombathelyi fiú, Ádám. A Séfek Séfe című reality főzőműsorban induló szakács egy ausztrál chicken parmigiana-val szeretett volna bemutatkozni a zsűrik előtt, azonban főztje nem aratott osztatlan sikert. Ádám, mint elmondta Ausztráliában tanulta a szakmát, ott végig járva a ranglétrát a mosogatástól jutott el a főzésig. Közgáz logisztikusként költözött ki, majd, mint mondja az első mosogatás után már beleszeretett a szakács mesterségbe. 

Ausztráliában számtalan nemzet konyhájába betekintett, hogy kitanulja a fortélyokat. Öt éve költözött haza Magyarországra, első útja pedig egy lángososhoz vezetett, hogy az se maradjon le a palettáról. Azt is megtudhattuk tőle, célja a jövőben, hogy egyszer saját éttermet nyithasson. Ádám megragadó személyiségét az első pillanattól fogva nagyon szimpatikusnak találta a zsűri, főztjét azonban érte bírálat. A továbbjutáshoz szükséges három kést a séfek nem adták meg neki, egyedül Vomberg Frigyes-től kapott. Ekkor azonban olyan dolog történt, amitől elnémult a stúdió. Wolf András elővette az aranykést, amely ugyan a továbbjutást nem garantálja, de azt igen, hogy a szombathelyi szakács újra főzhet ugyanis kap még egy esélyt a séfektől a bizonyításra. 

- Nagyon-nagyon szeretném látni, hogy egy olyan ételt főzöl, ami visszahoz – mondta Wolf András Ádámnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!