Egészség

2023.10.21. 13:58

Katus Attila és Rubint Réka megmozgatta a szombathelyieket - fotók, videó

A város egészséges életmódra ösztönző programja, az Ébredj Szombathely! ismét a megyeszékhelyre hozta a FITT-MIX, közkedvelt szabadidő- és tömegsport rendezvényt, ahol egyebek mellett Rubint Réka tartott pörgős, egy órán át tartó Alakreform edzést.

Polgár Patrícia

Fotó: Unger Tamás

Változatos edzésprogramokkal készültek a szervezők a sportolni vágyók számára. A fitt napot Katus Attila indította aerobik edzésével, ami után az egészséges életmóddal kapcsolatban adott tanácsot az edzésen résztvevőknek. Őt Rubint Réka követte a színpadon, aki egy órán át gyűrte a főként hölgyekből - a kisgyermektől egészen az idősebb korosztályig - álló csapatot. 

Réka folyamatosan buzdította a polifoamokon izzadó sportoló közönséget. Jól látszott, Rékának meg sem kottyant az edzés, egy-egy gyakorlat közben még dalra is fakadt. A közös mozgást örömteli vonatozás zárta, majd Réka a terem közepén maga köré ültette a csapatot. Motivációs beszédet tartott nekik, melyben elmondta: nem számít, ki milyen mélyen van, a gödörből csak és kizárólag önmagunk vagyunk képesek kirángatni magunkat. Ebben pedig az "egészséges drog", a sport nagy segítségünkre lehet.

A fitnesz edzőt egyébként családja is elkísérte Szombathelyre, Schobert Norbi, Norbika és Zalán a háttérbe húzódva támogatták jelenlétükkel a családanyát.

Rubint Réka aztán Péntek Enikőnek adta át a teret, aki Zona Burn edzésével mozgatta át az Agorába érkezőket. A nap során Iron Box edzést tart még Tatarek Rezső, Pölös Zsófia pedig pilatesre hívja a sportházba a mozogni vágyókat. A program teljes ideje alatt egészséges ételeket és italokat kínáló büfé üzemel az Agora aulájában."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!