Bemutatták, mit tudnak

2024.01.05. 11:37

Tánc, zene, ritmus! - A Westside TSE gálaműsorán jártunk – fotók, videó

Westside összes növendéke és formációja bemutatta produkcióját, így aztán a színpadon az egészen fiatal óvodáskorú gyerekektől a felnőtt korosztályig mindenki megfordult.

Gáspár Eszter

Fotó: © Cseh Gábor

Idén is egy igen sokrétű show-val készült a tánciskola. közel háromszáz táncos érkezett Kőszegről, Táplánszentkeresztről és Szombathelyről, akik elképesztő hangulatot varázsoltak.

A szervezők úgy állították össze programot, hogy annak legyen egy ritmusa, az elemek egymásra épüljenek és még a ritmus, illetve a dallamvilág se ütközzön egy-egy blokk során. Vincze Csaba, a Westside TSE vezetője elmondta, hogy keményen dolgoztak a gyerekek és mindenki nagy örömére sikerült megvalósítani ezt a rendezvényt. A gála minden jelenlevő életében fontos állomás, a táncosoknak, hogy egy családias közösségben dolgozhatnak, illetve a szülőknek is, akik ilyenkor testközelből láthatják a gyerekek kemény munkájának eredményét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!