Koncert

2024.03.07. 07:00

Péterfy Bori & Love Band az MMIK-ban

MMIK Café szervezésében újabb nagyszabású koncert várja az érdeklődőket. Ezúttal igazi nőnapi hangulatban, március 8-án Péterfy Bori & Love Band slágereire táncolhatunk.

Gáspár Eszter

20230826 Szombathely Péterfy Bori & Love Band koncert a Savaria karneválon. A Zrínyi utcai Zsidó udvar az idén is vonzó kísérőhelyszíne volt a Savaria Történelmi Karneválnak. Koncertek, beszélgetések váltották egymást nagy érdeklődés mellett. Fotó: Unger Tamás UT Vas népe Képen: Péterfy Bori énekesnő, színésznő. Korábban a Krétakör Színháznak, majd az Alföldi Róbert által vezetett Nemzeti Színház társulatának volt tagja. A Péterfy Bori & Love Band énekesnője.

Fotó: Unger Tamás

Péterfy Bori énekesnő-színésznő zenei karrierje a Tövisházi Ambrus zeneszerző-zenekarvezető által kitalált Péterfy Bori & Love Band-el indult el, 2007-ben, a Hajolj bele a hajamba című dallal, amely egyszerre országos ismertséget szerzett Borinak és a zenekarnak. Sanzonokból, alternatív rockból, és pszichedelikus popból összeszőtt első albumuk felhelyezte a magyar zene térképére a Love Band-et, amely azóta is folyamatosan turnézik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!