HIRDETÉS

2018.10.30. 15:13

Mit jelent magyarul a Pub Crawl kifejezés?

Gondoltál már arra, hogy milyen lenne sorra járni a főváros legmenőbb szórakozóhelyeit? Milyen vendéglátó egységeket választanál szívesen?

Míg a Budapesten élők számára természetes, hogy este leugranak az utcára és kocsmáról kocsmára járnak, addig a fővárost nem ismerők számára kihívás lehet rátalálni a legjobb szórakozóhelyekre. A szervezett kocsmatúrák ebben igyekeznek segítséget nyújtani hazaiak és külföldiek számára egyaránt. A Pub Crawl kifejezés is erre utal, és az általa jelentett különleges, koncentrált élmények, valamint a fergeteges hangulat miatt nagy népszerűségnek örvend az ilyen kikapcsolódás.

A kocsmatúrák során menő vendéglátóhelyek, igényes romkocsmák falain belül szórakozhatsz, és mivel mindig új helyszínekre érkezhetsz meg, így biztosan nem válik majd unalmassá egyetlen szórakozóhely sem. A külföldi turisták kifejezetten szívesen választják az ilyen éjszakai elfoglaltságot, hiszen úgy kóstolhatnak bele a budapesti pezsgő éjszakai életbe, hogy közben levehetik vállukról az új helyek keresgélésének terhét.

Kedveled a jó söröket, és szívesen ismerkedsz a romkocsmák nyújtotta különleges környezetben? A kocsmatúrák Neked lettek kitalálva! Inkább rajongsz a magyar borok iránt, és felejthetetlen gasztro-élményben részesülnél? Sorra járhatod a legjobb helyeket, ahol borkóstolással és prémium fogásokkal töltheted meg magad, de akár a koktélbárok hangulatát is átélheted az éjszaka során. Mindennél valami extrémebbre és dögösebbre vágysz? A Stripclub Tour biztosan nem okoz csalódást, ha szexi csajokra vágysz, és igazi felnőtt karikás szórakozást keresel. Ha profi vezet végig a népszerű helyszíneken, akkor biztosan nem lőhetsz mellé azokkal.

Kisebb csoportok tagja lehetsz, és a vezető segítségével biztosan megtalálhatod azt a fajta szórakozást, ami érdeklődési körödhöz és az éjszakáról alkotott elképzeléseidhez is maximálisan passzol. A Budapest Pub Crawl statisztikái szerint egy csoport jellemzően 8 főből áll, de ennék akár többen is részt vehetnek az eseményen. Kézműves sörök, klasszikus csapoltak, ütős röviditalok és mutatós koktélok várják, hogy feldobják a hangulatot és felejthetetlen éjszakákat alapozzanak meg Budapest menő helyszínein. A kocsmatúrák természetesen nem feltétlenül csak a lerészegedésről szólnak, hiszen újszerű élményeket szerezhetsz, ismerkedhetsz, és persze betekintést nyerhetsz rajtuk keresztül Budapest pezsgő éjszakai életébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!