AZ ÉV PÁRJA 2019

2020.02.04. 08:07

Egyre csodásabb fotók érkeznek Az év párja 2019 játékunkra!

Az utóbbi évekhez hasonlóan, idén is útjára indítottuk az Év párja játékunkat, ahová olyan vasi párok jelentkezését várjuk, akik 2019-ben kötötték össze életüket.

Ákos már célba is ért

Rengeteg szép, gyönyörűen megkomponált kép érkezett játékunkra, s vannak akik egy kis humort sem voltak restek belecsempészni. Ezekből válogattunk egy csokorra valót!

 

Ákos már célba is ért
Zoltán és Szilvia különleges nászjárgánya eklőállt
Andrea és Gábor szerelme szárnyal
Evelin és Ádám a táncparkett ördögeiként
Cintia és Tamás nem vetik meg a klasszikus romantikát
András és Judit örökre el tudna veszni egy kastélyban

Ne feledjétek, még semmiről sem maradtatok le: 2020. február 13. 12:00 -ig még jelentkezhettek játékunkra, illetve eddig lehet szavazni is a párokra. Eredményhirdetés: 2020. február 14.

Van miért versengeni, hiszen egy ráadás nászút a főnyeremény a Hotel Bonvino Wine & Spa-ba, vagy egy gyertyafényes romantikus vacsorát is lehet nyerni!

Amennyiben 2019-ben házasodtatok össze, és megyénkben laktok, akkor töltsétek fel az esküvői fotótokat. Utána nincs más dolgotok, mint hogy mozgósítsátok ismerőseiteket, és szerezzetek minél több szavazatot, hogy a Tiétek legyen a szuper nyeremények egyike! Nevezni ITT tudsz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!