hirdetés

2020.05.29. 08:26

Családtagok, ismerősök, idegenek – őket kérdezzük lézeres szemműtét előtt

A lézeres szemműtétek előtt nagyon fontos, hogy minden véleményt meghallgassunk.

Forrás: pixabay.com

Legszívesebben a család és a barátok véleményét kérjük ki, aztán jönnek az ismerősök, majd az ismerősök ismerősei. Ha nincs olyan ember az ismeretségi körünkben, aki már átesett ilyen kezelésen, akkor ezen az oldalon rengeteg véleményt, beszámolót olvashatunk, amelyek segíthetnek a jó döntés meghozatalában. A Budai Szemészeti Központ weboldalán és Facebook oldalán is számtalan pozitív véleményt olvashatunk, amelyek megerősítik a lézerközpont oldalain és közösségi felületein olvasott marketing állításokat.

Ha a véleményeken, beszámolókon átrágtuk magunkat és a lézeres szemműtét mellett döntöttünk, akkor a Budai Szemészeti Központ weboldalán érdemes az árlistára kattintani, mert most több kedvezményt is igénybe lehet venni az egyes műtéti eljárásokhoz. Napszemüveg kupon, COVID gyorsteszt, ingyenes alkalmassági vizsgálat, utazási utalvány, vagy akár nyaralási kedvezmény egy vidéki kastélyhotelbe. Ezekből egy vagy akár több is választható a beavatkozások mellé. A lézeres szemműtétbe most érdemes belevágni, hiszen a szemészeti klinika még kedvezményes hitellehetőséget is biztosít. Nem szükséges egy összegben kifizetni a látásjavítás árát. 0% THM-mel bíró, 12 havi részletben törleszthető kölcsön felvételében is segítenek a pácienseknek.

A lézerközpont már több, mint 10 éve végzi a lézeres szemműtéteket Magyarországon, ezáltal számottevő tapasztalatra tett szert. 2019-ben megvásárolták a piacon elérhető legbiztonságosabb, 7D szemkövetéssel ellátott Schwind Amaris 1050RS excimer lézert, hogy még jobb látásélményt biztosíthassanak az őket választó páciensek számára. Ez is olyan szempont, amit érdemes mérlegelnünk, amikor eldöntjük, hol műttetjük meg a szemünket.

A Budai Szemészeti Központ kezelés palettáján a legmodernebb lézeres beavatkozás a DiamondFEMTO 7D, mely során szintén a Schwind Amaris 1050RS lézer végzi a dioptriák eltüntetését. Ezt a kezelés két modern lézerrel dolgozik, ennek köszönhető a magasabb ár is. A kezelés után azonban már másnap vezethetünk és munkába is állhatunk. Sőt már a kezelés estéjén szemüveg nélkül tudjuk majd nézni a filmet a TV-ben. Az OptiLASIK 7D lebenyes szemműtét egy jól kipróbált, egylézeres technika, melyből már több ezret elvégeztek a budai szemészeti intézményben. Itt a regenerálódás 1-2 nap, tehát ennél a beavatkozásnál sem kell hosszan betegállományba vonulni. Az OptiLASIK7D ára valamivel alacsonyabb, de az elért eredmény ugyan olyan megbízható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!