hirdetés

2020.06.22. 16:44

Ilyen müzli adagolóval minden reggeli egy buli

A müzli mindenki étrendjében helyett kell kapjon, akinek fontos a testtudatos táplálkozás és az egészséges életmód. Ám a papírdobozos-zacskós tárolás igénytelen. Mintha valaki papírdobozban tárolná a porszívóját meg a tévéjét!

Számtalan olyan praktikus háztartási eszköz létezik napjainkban, amellyel felszerelve az otthonunkat jóval egyszerűbbé válhatna az életünk. Ilyen praktikus eszköz a házi müzli adagoló is annak ellenére, hogy a kényelem mellett rengeteg további előnnyel is rendelkezik.

A müzli adagoló a modern konyha szerves része

Melyik konyhát nem dobná fel egy dupla tartályos müzli adagoló? Lássuk, mik az igazán szuper előnyei!

1.Diéta könnyedén és hatékonyan

Mind tudjuk, hogy egy diéta során a két legnagyobb kihívás, hogy leküzdjük a kínzó vágyat a kedvenc ízletes, ámde hizlaló ételeinkről, illetve, hogy betartsuk az adagokat.

A legtöbb modell ráadásul legalább két rekesszel rendelkezik, így könnyedén gondoskodhatunk a változatos és tápláló reggelinkről.

2.A finom reggeli titka a friss hozzávalókban rejlik

A gyári müzlis dobozok egyik legnagyobb átka, hogy felbontás után már nem, vagy csak hevenyészett módon tudjuk visszazárni őket. Ez néhány nap alatt a müzli minőségének rovására mehet, ami az ízvilág mellett a tápértéket is rontja.

A reggeli a legfontosabb étkezés, amivel megalapozzuk a napot. Kinek lenne kedve állott és rágós étellel alapozni egy fontos tárgyalás vagy akár egy vidám, hétvégi kirándulás előtt?

3.A lustaság fél egészség

Szeretjük azt mondogatni, hogy a müzli adagolóhoz hasonló kényelmi termékek csak a lustáknak valók. De mi a baj valójában a lustasággal? Napjaink rohanó világában időnként az is csoda, ha marad időnk leülni és megreggelizni.

Miért húznánk hát az időt méricskéléssel és doboztépkedéssel, ha ehelyett elegendő megnyomni egy gombot az asztalnál és máris tele lehet a tányér?

4.Kevesebb takarítás, több falatozás

A gyári dobozok másik hátránya, hogy megőrzik az összes morzsát, ami a gyártás és a szállítások közben termelődik óhatatlanul. Ennek a morzsának egy része többnyire a tányérban, a másik része pedig az asztalon vagy a padlón köt ki, amikor kiöntjük az utolsó adagot.

Ugye, milyen bosszantó? Ez a probléma is kiküszöbölhető egy házi adagolóval, ami megtartja a morzsákat, így azok a tartályban maradnak összegyűjtve, ahonnan könnyedén kiönthetjük később.

5.Sokoldalú eszköz, akár édesszájúak számára is

Habár a neve müzli adagoló, ez nem jelenti azt, hogy csak müzlit lehetne beletölteni. Beletehetjük a kedvenc rágcsálni valóinkat, legyen az édes, sós vagy akár mindkettő.

Az esti film előtt pedig elegendő egy tekerés vagy egy gombnyomás és máris készen áll a finom nasi, hogy hátra dőlhessünk vele és átadhassuk magunkat az önfeledt szórakozásnak. Sőt, akár a reggelinket is feldobhatjuk némi gyümölccsel, vagy éppen csokidarabokkal!

Mindezekből is látható, hogy bár kényelmi eszközről van szó, kifejezetten jó szolgálatot tehet a háznál, ha van egy ilyen praktikus adagolónk. A többtartályos kivitel pedig arról is gondoskodik, hogy a család minden tagja megtalálhassa benne a maga kedvencét.

Így már nem is kérdés, hogy egy olyan háztartásban, ahol sok a feladat, de mégis kiemelt jelentőséggel bírnak a reggeli étkezések, bérelt helye van ennek az okos kis kütyünek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában