vaol.hu podcast

2024.03.10. 17:59

Tavaszi alakformálás diéta nélkül! Horváth-Vámos Andrea, életmód és táplálkozási tanácsadóval beszélgettünk

Gáspár Eszter

Horváth-Vámos Andreával Gáspár Eszter beszélgetett

Itt a tavasz, és bizony ilyenkor nagyon sokunknak eszébe jut, hogy visszahízás nélkül örökre meg szeretnél szabadulni a plusz kilóktól, csak a „fogyás hasról” vagy „csak combunkból” kifejezés lebeg a szemünk előtt, akkor nem a zsírsejtek méretét kell csökkentened ilyen-olyan módszerekkel, hanem meg kell tőlük szabadulnunk.

Mindez szerencsére napjainkban már nem lehetetlen. Bár régen egyedül a műtéti zsírleszívás módszerében bízhatott az ember a hasról fogyás tekintetében, most már több ehhez hasonló, eredményes hasi fogyást nyújtó kezelés is rendelkezésünkre áll, ami visszahízás nélkül szabadít meg a makacs zsírpárnáktól.

Horváth-Vámos Andrea, életmód és táplálkozási tanácsadóval beszélgettünk:

  • 5D LIPOLÉZERES alakformálásról, ami segítségével gyors és látványos eredményeket érhetünk el 2-3 hetes, úgynevezett turbó kúrák alkalmazásával.
  • Zsírfagyasztásról, és többek között a hollywoodi hírességek legújabb kedvenc kezeléséről. A HIEMT elektromágneses alakformálásról.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!