Tündérszépek

2024.04.24. 08:00

A sárvári tündérszép Barbara, aki igazából egy „Kiotói lány” - fotók

Javában tart a Tündérszépek bemutatása a vaol.hu-n; kameráink elé állnak a csinos lányok. A sárvári Fehér Barbara Kyoko már most meghatározó élményeket szerzett.

Horváth László

- Érdekes élmény volt viszontlátnom a Vas Népében és a vaol.hu-n – mesélte a sárvári Fehér Barbara Kyoko. – Mindig figyelem, mennyi szívet sikerült eddig gyűjtenem. A fotózás jó hangulatban telt, mindenki kedvesen és türelmesen tette a dolgát. Izgultam, mert korábban sosem voltam fotózáson. A versenyre azért jelentkeztem, mert hajtott kíváncsiság: vajon képes lennék ilyen helyzetben jól helytállni. Sokáig nagyon gátlásos lány voltam.

sárvári
A sárvári Fehér Barbara Kyoko már most meghatározó élményeket szerzett.
Fotó: Szendi Péter

Megtudtuk, a sárvári Barbara második neve a Kyoko, az egyik japán átírás szerint „Kiotói lány”-t jelent. 

Barbara az NYME Savaria Egyetemi Központjában szerzett geográfusi végzettséget. Később elvégezte a rekreáló masszőr képzést. Négy nyelven, magyarul, japánul, angolul és németül jól beszél. Szeretne még többet megtudni az őskövületekről, azok keletkezéséről. 

- Jelenleg főleg a nyelvekkel és a kreativitással kapcsolatos munkáim vannak – folytatta. – Mindezek mellett fordítok. Szabadidőmben jelmezek készítésével foglalkozom, az egyik magazinban barkácstippeket adok. A Nádasdy Kulturális Központban japánnal kapcsolatos előadásokat tartok. Azt Amiyume Japán Klub vezetője vagyok. Szívügyemen viselem a japán kultúra megismertetését. Szenvedélyem a keleti zenék gyűjtése és a természetes életmód.

Elindult idén is a Tündérszépek országos szépségversenyünk, melynek első körében régiónk szépségei mutatkoznak be. Összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát Vasban, Győr-Moson-Sopronban és Komárom-Esztergomban. Ötven napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunk főoldalán, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak.

Fontos, hír, hogy meghosszabbítottuk a nevezést a Tündérszépekre, te se maradj le a versenyről! A versenyre még lehet jelentkezni, egészen május 12-éig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!