Minőségdíjasok – lesz-e több?

2018.09.18. 11:30

Két vasi szálloda kapott Magyar Turizmus Minőségi Díjat

Idén 17 szálloda és hat étterem kapott Magyar Turizmus Minőségi Díjat, ez a 2017-es pályázat eredménye. Ebben és az egy évvel ezelőtti kiírásban is van, volt Vas megyei díjazott.

MTI, VN

Fotó: pixabay.com

 

Fotó: pixabay.com

A 2017-es pályázaton nyert vendéglátóhelyekkel együtt már 47 szálloda és 18 étterem jogosult a Magyar Turisztikai Ügynökség védjegye, a Minőségi Díj használatára. A Magyar Turizmus Minőségi Díj tanúsító rendszer 13 éve működik, a díjat három évre ítélik oda, ez idő alatt a nyertes jogosult a Q-logó használatára. A logó a European Hospitality Quality, rövidítve az EHQ minősítési rendszer elismerését jelzi. A díj a három év alatt bármikor visszavonható: akkor, ha egy-egy kontrollvásárlás során színvonalesést tapasztalnak. A díjra a szállodák és éttermek jelentkezhetnek, az elbírálás folyamata a hazai turisztikai ágazat egyik legkomplexebb felmérése. Vas megyében nincs étterem, amely viselné a minősítést, van viszont kettő szálloda, mindkettő büki: a Caramell Premium Resort a 2017-es kiíráson, a Greenfield Hotel Golf & Spa a 2016-os pályázatban nyerte el. A Magyar Turizmus Minőség Díj 2018-as kiírásra szeptember 30-áig pályázhatnak a szolgáltatók. Eredmény: egy év múlva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!