Szponzorált tartalom

2021.05.25. 20:35

Milyen előnyökkel jár a webshop bérlés?

Egyértelműen kijelenthető az, hogy napjainkban az internetes vásárlás, valamint az internetes árusítás az egyik legközkedveltebb lehetőség mind a vevők, mind pedig a kereskedők számára. Nem is kell ezen csodálkozni, hiszen hatalmas könnyebbséget jelet az, ha valamit otthonról tudunk nem csak megkeresni, de megrendelni is, és nem kell több boltban lejárni a lábunkat annak érdekében, hogy a legjobb minőségű és legkedvezőbb árú termékeket találjuk meg. Éppen ezért érdemes minden vállalkozásnak előbb- utóbb elgondolkodni azon, hogy ha még nincs saját webshopja, akkor készítsen egyet. Arra is van esély ezzel a lehetőséggel, hogy nem csak a korábbi vásárlóink fognak tőlünk rendelni, de új közönséget is találunk a termékeinknek!

Fotó: Shutterstock

Abban az esetben, ha már egy ideje fontolgatja a cégéhez tartozó webshop indítását, még egy fontos kérdésre kell választ adnia, mielőtt belevágna. Sokaknak dilemmát is okoz kezdetben, hogy saját webáruházat készítsen, vagy csak bérelje azt. Az olyan weboldalak, mint a Viltor webshop rendszer remekül összefoglalják, hogy milyen előnyei vannak a webshop bérlésnek. Első körben érintsük az anyagi oldalt. Akkor, ha egy saját, profin elkészített webshopot szeretne valaki, akár milliós összegre is számíthat annak az elkészítése során. Ez elég megterhelő lehet, pláne akkor, ha ezt az összeg egyéb induló kiadásokra is lehetne fordítani. Abban az esteben viszont, ha bérlést választjuk, és a fenti linken elérhető oldalt, a bérlés induló költsége, termesztésen az összes fontos webáruház funkcióval együtt, 2 évre mindössze 55000 Ft lesz! Ez már sokkal jobban hangzik, ugye?

Másodsorban hosszútávon is érezhető lesz a bérlés előnye, hiszen az idő közben szükséges fejlesztéseket ilyenkor is időben és ingyen elvégzik a Viltor-nál! Amennyiben ezt az oldalt választja saját webáruháza elkészítéséhez, akkor egy kimondottan felhasználóbarát, és könnyen kezelhető webshopot fog kapni, ahol a vevők gyorsan megtalálják azt, amit keresnek. Egy webáruházat üzemeltetni nem mindig egyszerű feladat, egész biztos sok kérdés merül fel azokban, akik kezdők ilyen téren. A Viltor webshop rendszer ilyen szempontból is a legjobb választás lesz, hiszen őket a bérlés teljes időszaka alatt bátran lehet majd keresni, mindenben az ügyfeleik segítségére lesznek! Azt is mindenképp meg kell említeni, ha őket választja, a leendő vevők már 8 különféle nyelvből tudnak majd választani a webáruházban. Felketettük az érdeklődését? Ha komolyan gondolkodik a saját webáruház indításán, esetleg még csak tájékozódni szeretne, feltétlen keresse fel az oldalt a fenti linken, és tudjon meg még többet arról, hogy milyen előnyökkel járhat, ha a webáruház bérlés mellett dönt! Náluk arra is van lehetőség, hogy kipróbálja a bérelhető webáruház rendszert mindössze néhány kattintással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!