Karrier

2023.05.15. 13:16

Kiss Katalin a Joint Venture Szövetségben a Felügyelő Bizottság tagjaként folytatja a munkát

Múlt héten tartotta meg a 2022-es évet záró és egyben tisztújító közgyűlését a Joint Venture Szövetség. Egy új elnökségi, egy új Felügyelő Bizottsági, valamint két új Etikai Bizottsági tagot köszöntöttek a vezetőségben, illetve több korábbi tagot újraválasztottak. Vasi is van az érintettek között. Kiss Katalin, a vaskeresztesi MAM-Hungária Kft. igazgatója a JVSZ Felügyelő Bizottságának tagja lett, miután lejárt elnökségi mandátuma.

Tóth Kata

Forrás: VN-archív

A Szövetség ügyvezetését 2022. január 1-jén Buday Kollárik Tímea vette át, és dr. Fábián Ágnes elnöklete mellett a szervezet az eddigi legeredményesebb évét zárták. A végzett munkáról és a 2023/2024-re tervezett aktivitásokról is beszámolt a JVSZ ügyvezetője és elnöke az ülésen. Előbbi a beszámolójában kiemelte, hogy a tavalyi évtől a Szövetség tíz szakmai fórummal látja el tagvállalatai érdekeinek képviseletét, folyamatos kapcsolatot teremtve és hidat képezve a kormányzattal. A szakmai fórumok élére az adott terület kiemelkedő és tapasztalt vezetőit kérték fel és a tagvállalatokból kikerülő 6-8 fős elnökséggel végzik a szakmai és érdekképviseleti munkát egy-egy illetékes kormányzati társelnök bevonásával. 

Az idén kiemelt fókuszt kap a vidéki vállalatok bevonása, ezért a Szövetség nyolc régiós nagykövetet jelölt ki az adott terület nagyvállalatainak vezetői közül. Júniusban indul útjára a Country Ride elnevezésű vidéki nagyvárosokat lefedő eseménysorozat, megszólítva ezzel az ország egészét. 

A közgyűlésen több új tisztségviselőt is megválasztottak. Hatéves elnökségi tagság után Kiss Katalinnak, a MAM-Hungária Kft. ügyvezető igazgatójának lejárt a mandátuma, viszont az elnökség és az ügyvezetés legnagyobb örömére kiemelkedő és értékteremtő munkáját a Felügyelő Bizottság tagjaként folytatja tovább – szerepel a közleményben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!