Útjára indult

2023.09.29. 09:16

Vállalkozói fórumot szervezett a kamara, Répcelakon volt a második állomás

A Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szeptember 19-én indította útjára regionális vállalkozói fórumsorozatát, melynek második állomása Répcelak volt.

Polgár Patrícia

Kovács Vince, az iparkamara elnöke és Cseri József alelnök a répcelaki fórumon

Fotó: VN/Winkler Krisztina

A Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara – a vármegye városainak közreműködésével – egy sorozatot indított útjára, melyen a vállalkozókat invitálják egy interaktív beszélgetésre. A fórum célja, hogy az üzleti tevékenységre vonatkozó ajánlásokat és pozitív példákat bemutassák és részletekbe menően megvizsgálják a helyi gazdasági szereplők működését leginkább befolyásoló szempontokat. A rendezvények sorát Kőszegen kezdték, majd Répcelakon tartottak találkozót a répcelaki térség vállalkozói számára.

A fórumot Cseri József, a kamara alelnöke tartotta meg Kovács Vince, az iparkamara elnöke köszöntő szavait követően. A tájékoztatón részt vett a kezdeményezést támogató répcelaki városvezetés képviseletében Szabó József polgármester és Varga Sándor alpolgármester. Cseri József egy telefonos applikációt is a vállalkozók figyelmébe ajánlott, melynek segítségével a cégvezetők eljuttathatják véleményüket a kamara szakembereihez. 

A fórumsorozat további helyszínei és időpontjai jelenleg egyeztetés alatt állnak – tájékoztatott közleményében a Vas Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!